Voortreffelijk
“Supervriendelijk onthaal. Huis was zeer netjes en gezellig ingericht. Leuke tuin voor de kinderen.”

— Gina

Rustig weekend in een zeer mooi vakantiehuis!
“Zeer vlotte en duidelijke communicatie, mooi en ruim huis voor ons verblijf met 4 koppels en 2 kinderen. Alles was aanwezig en in orde voor een super-weekend, keuken is goed gestockeerd als je zelf wil koken.”

— Eline

Veel waar voor je geld!
“Prachtige recent gerenoveerde woning met heel ruime kamers voorzien van alle comfort. Vriendelijke verhuurders die met raad en daad te woord staan. Meer dan voldoende parkeergelegenheid en toeristische info voorzien.”

— Mike

Uitstekend
“Prachtige locatie, uitstekende infrastructuur, heel vriendelijke eigenaars, dichtbij prachtige wandelingen.”

— Sabine

Schitterend
“Een heel gezellig huis met een prachtige tuin, veel schaduwrijke plekjes privacy en een petanquebaan. Gastvrije ontvangst, je voelt je direct thuis.. Rustige ligging... vlakbij het muziekbos. Een aanrader voor families of een vriendengroep!”

— Annie

Ambachtelijke pizza uit de houtoven

Wij kunnen voor jullie een overheerlijke, ambachtelijke pizza bakken! Elke vrijdagavond is er afhaal, maar groepen kunnen ook reserveren op een andere dag. Je kan de pizza’s dan op een zelf gekozen dag afhalen.
Wij wonen in het huis naast de vakantiewoning (daar staat ook de houtoven) dus dat is alvast supergemakkelijk. Indien interesse neem een kijkje op dehetesteen.be/pizza-s. Vergeet zeker niet te reserveren.

Wellness

Een kilometer van vakantiewoning Doeselie bevindt zich de privé wellness Well4you. Meer info vind je op www.well4you.be. Opgelet: tijdig reserveren is de boodschap.

Wandelen

Wandelen kan in het Muziekbos (vlakbij) en het Kluisbos (op 15 km). Je kan ook vanuit het vakantiehuisje vertrekken en zo recht de velden en de bossen intrekken. Wij hebben alvast een aantal wandelroutes voor je klaar liggen.

Fietsen

Ontdek alle hellingen van de Ronde van Vlaanderen per fiets. Er zijn ook minder ‘zware’ fietsroutes in de buurt maar het blijft natuurlijk altijd heuvelachtig. Fietskaarten en routes liggen in gîte Doeselie ter beschikking.
Een greep uit het aanbod van hellingen: Koppenberg op 12 km, Taaienberg op 6 km, Oude Kwaremont op 11 km, Kruisstraat op 4 km, Kanarieberg op 1 km …

Sport en spel
Toerisme